08-04-14

Windakker Hansbeke

Op dinsdag 8 mei 2014 wordt om 20u00 in de Hansbeekse gemeentezaal een "infomarkt" georganiseerd m.b.t. de geplande windakker in Hansbeke. Hierbij zullen de buurtbewoners geïnformeerd worden over alle aspecten van "hun" windpark. Normaliter krijgen alleen de mensen die in een straal van 800 meter van de geplande windakker een persoonlijke uitnodiging in de bus. Ik heb in de provincieraad van Oost-Vlaanderen reeds vroeger geprotesteerd tegen het feit dat enkel de buurtbewoners in een straal van 800 m. op de hoogte gehouden worden. Mij werd droogweg geantwoord dat de kosten anders te hoog zouden oplopen ...

Ik roep dan ook àlle Nevelenaars (zowel de voor- als de tegenstanders) op om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op deze infomarkt. Via de volgende link vindt u alvast heel wat nuttige informatie.

https://extranet.oost-vlaanderen.be/,DanaInfo=www.energie...

Toch nog even vermelden dat het Vlaams Belang de enige partij is die zich in de Oost-Vlaamse provincieraad verzet heeft tegen de plannen rond de mogelijke inplanting van een windakker in Hansbeke.

 

De commentaren zijn gesloten.