08-05-14

"Het Nieuwsblad" van 08/05/2014

'Kapotte riooldeksels houden veel mensen uit hun slaap'

 

Nevele Provincieraadslid Olaf Evrard (Vlaams Belang) merkt op dat hij de laatste tijd vaak wordt aangesproken over losliggende of gebroken riooldeksels.

 

'Telkens een voertuig over een dergelijk deksel rijdt, zorgt dit voor het nodige kabaal', legt hij uit. 'Hoe zwaarder het voertuig, hoe groter de hinder. Zeker 's nachts is de hinder nog een stuk groter. Niet alleen de slaap van kinderen en oudere mensen, maar van alle omwonenden wordt zwaar verstoord.'

Het gaat specifiek om de riooldeksels in de Dreef in Merendree, ter hoogte van de huisnummers 8-10, en in Hansbekedorp ter hoogte van het huisnummer 17, midden in het zebrapad aan de school. 'Deze problematiek werd blijkbaar al verschillende keren gesignaleerd bij het gemeentebestuur, maar staat duidelijk niet hoog op het prioriteitenlijstje van het Nevelse college van burgemeester en schepenen', meent Evrard. (osw)

 

© 2014 Corelio
Publicatie: Het Nieuwsblad / Meetjesland - Leiestreek
Publicatiedatum: 8 mei 2014
Auteur: OLIVIER SCHEIR

07:56 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (1) | Tags: olaf evrard, vlaams belang, nevele; riooldeksels |  Facebook |

Commentaren

Sommige mensen zouden door het artikel kunnen geinspireerd worden om de riooldeksels te koop aan te bieden (zoals in sommige streken, waar men overigens sleutels op plaatst).
Olaf is maar mooi de spreekbuis van Nevelse inwoners. Proficiat!

Gepost door: Daniel Deblaere | 08-05-14

De commentaren zijn gesloten.