05-02-15

VVE Hansbeke

De uitwedstrijd van het 1ste elftal op Kaprijke-Bentille werd door de scheidsrechter ter plaatse afgelast. De uitslag die verscheen op de webstek van AVS (2-1) klopt dus niet. Deze wedstrijd is verplaatst naar zondag 15 februari.

Gisteren hebben U12 van VVE Hansbeke hun heenwedstrijd tegen Ex. Mariakerke met 3-2 gewonnen. Het betrof de 1/8 finale van de "Cup Het Nieuwsblad". Volgende week volgt de terugwedstrijd op het kunstgras van Mariakerke. Een gelijkspel volstaat dus om door te gaan naar de kwartfinales! Al kan je ginder best scoren, want Exc. Mariakerke is geen makkelijke tegenstander en scoort in de competitie ook vlotjes .

De overwinning was verdiend, al was het maar op basis van het aanvallende spel en het grote aantal hoekschoppen. Hansbeke kwam wel eerst 1-0 achter. De spelertjes vochten echter verbeten terug (1-1) en klommen nadien zelfs op voorsprong (2-1). De gelijkmaker van Mariakerke (2-2) zette wel een domper op de vreugde maar niet op de inzet. De thuisploeg bleef zoeken naar een voetballende oplossing en werd dan ook kort voor tijd beloond met de winnende treffer.

Als ik zie hoeveel ouders kwamen opdagen voor een wedstrijd op woensdag om 18u00, bij bar weer en winterse temperaturen, dan zeg ik "Geacht College van Burgemeester en Schepenen, het voetbal leeft nog steeds in Hansbeke! Gelieve hiermee rekening te willen houden bij het nemen van jullie niet altijd begrijpelijke beslissingen".

De commentaren zijn gesloten.