10-04-15

Pegida Vlaanderen - actie in Gent op maandag 13 april om 20u00

banner.jpg

Beste

Ongetwijfeld kent u de PEGIDA-beweging die in heel wat Duitse steden op maandagavond met vele duizenden manifesteert tegen de islamisering.

Ook in Vlaanderen is er intussen een beweging van de grond gekomen die wil protesteren tegen de toenemende islamisering, wil opkomen voor het behoud van onze verworven vrijheden en solidariteit wil betonen met de slachtoffers van moslimterreur.

Na de geslaagde protestactie in Antwerpen, vindt aanstaande maandag 13 april om 20u00 op het Sint-Baafsplein in Gent een nieuwe protestactie plaats. Anders dan de actie in Antwerpen, die door N-VA-burgemeester Bart De Wever werd verboden, is de actie in Gent wel toegelaten door het stadsbestuur.

Uiteraard draagt het Vlaams Belang dit moedige initiatief een warm hart toe.

Daarom durf ik u graag oproepen om komende maandag aanwezig te zijn.

Samen zullen we op een serene doch overtuigde manier, zonder provocaties die enkel maar in het voordeel zijn van onze politieke tegenstanders, uiting geven aan onze standpunten.

Conform de richtlijnen van de organisatoren wil ik er ook op wijzen dat er die dag geen partijpolitieke kentekens en symbolen en geen vlaggen toegelaten zijn.

Meer praktische informatie vindt u hier.

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

PS: Voor wie geĆÆnteresseerd zou zijn: er kunnen drie personen met mij meerijden. Contact via olaf.evrard@telenet.be of 0475/73.02.45.

10:10 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pegida vlaanderen, gent |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.