27-04-15

VVE Hansbeke

Gisteren schonk ik de wedstrijdbal voor de laatste thuiswedstrijd van VVE Hansbeke tegen Sparta Ursel B. VVE sloot het seizoen 2014 - 2015 af in stijl met een 3-1 overwinning. Het 1ste elftal bleef misschien net onder de verwachtingen en slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de eindronde. Het eindigde finaal op de 7de plaats en moet zeker nog één seizoen aantreden in 4de Provinciale. Volgend seizoen wordt er in stilte maar hoopvol nagedacht over promotie naar 3de Provinciale (waar we in feite thuis horen!). De Beloften en de Zondagreserven sloten eveneens het seizoen af met een overwinning en eindigden beide op een mooie 4de plaats in de eindrangschikking. De prestaties van onze jeugdploegen laten het beste verhopen voor de toekomst.

Ook volgend jaar staan Toon Maebe (T1) en Fré Standaert (T2) aan het sportieve roer van onze geliefde club! Tony De Rycke (vooraan op de foto) hangt zijn voetbalshoes definitief aan de haak. Over de inkomende en uitgaande transfers later meer.

Dank aan de vele (jeugd)spelers, trainers, bestuursleden, helpers in de kantine, begeleiders, verzorg(st)ers, sponsors, supporters en sympathisanten om er ook dit jaar opnieuw een gezellige, vrolijke én familiale sfeer van gemaakt te hebben. Hansbeke bruist!!!

WP_000984.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.