28-04-15

1 mei-manifestatie Vlaams Belang Nationaal

Dagelijks worden Vlaamse jobs ingenomen door goedkope arbeidskrachten uit Oost- en Zuid-Europa. Vraag maar aan de duizenden Vlamingen die in de transport, bewakings-, schoonmaak- of vleessector werken. Het verder openstellen van de Europese grenzen heeft de afgelopen jaren een waar bloedbad aangericht.

Door de lagere sociale premies die werknemers uit Oost-Europese lidstaten afdragen, worden onze werknemers weggeconcurreerd. In de bouw is de ravage zo groot dat nog amper 1 op 2 bouwvakkers over onze nationaliteit beschikt. Maar ook in tal van andere sectoren wordt het sociale kerkhof dag na dag groter.

Het is ontstellend dat de andere partijen deze banendiefstal blijven steunen en hiermee de loop tegen de slaap van de Vlaming zetten. Als sociale volkspartij verzet het Vlaams Belang zich met klem tegen deze uitbuitingspolitiek.

Kom daarom met het Vlaams Belang in actie en trek op 1 mei met ons aan de alarmbel. Samen eisen wij het recht op onze arbeidsmarkt en sociale zekerheid te beschermen. Wij willen zelf bepalen wie onder welke
voorwaarden binnenkomt. Onze boodschap is duidelijk: red Vlaamse jobs. Nu!

Tom Van Grieken
voorzitter@vlaamsbelang.org

 

Programma

14.00u. Toespraken Jan Penris & Tom Van Grieken
15.00u. Live optredens
16.30u. Vertrek bussen

Gratis bussen

Inschrijven (met vermelding van naam en aantal deelnemers) via www.vlaamsbelang.org/1mei

Met de wagen

GPS: Cadixstraat
Openbare parking: Binnenvaartstraat, Kempischdok-Zuidkaai, Kattendijkdok-Oostkaai, Kempischdok-Westkaai, Londenstraat

16:07 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1 meei, vlaams belang, antwerpen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.