28-04-15

Persmededeling m.b.t. de aanslepende problemen in de Merendreestraat

 

VLAAMS BELANG AFDELING NEVELE

 

PERSMEDEDELING: DE PROBLEMEN IN DE MERENDREESTRAAT (HANSBEKE) BLIJVEN AANSLEPEN

 

De aanleg van de Merendreestraat in het kader van de aanleg van het 3de en 4de spoor in Hansbeke blijven voor storende problemen zorgen. Gisteren werden de diensten van Proximus verschillende keren onderbroken (internet, kabel, …). De bewoners hebben zo stilaan hun buik vol van de opeenvolgende onderbrekingen van de verschillende nutsbedrijven. Deze blijven (letterlijk en figuurlijk) aanmodderen         .

 

Zij vragen zich terecht af hoe het nu in feite zit met de coördinatie (of het totale gebrek daaraan) van deze werken. In die zin werd ook al verschillende keren beroep gedaan op de burgemeester maar ook deze vragen blijken geen zoden aan de dijk te brengen. De aangelanden zijn dan ook terecht boos en voelen zich in de hoek gezet.

 

Het Vlaams Belang vraagt dan ook nogmaals dat het gemeentebestuur van Nevele dringend ingrijpt en onmiddellijk contact opneemt met de bouwheer en de verschillende (onder)aannemers om deze toestand aan te klagen en samen op zoek te gaan naar oplossingen. De gemeente Nevele mag dan niet verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van deze werken, het is toch de taak van het de gemeente er voor trachten te zorgen dat de bewoners zo weinig als mogelijk storende hinder ondervinden.

 

Olaf Evrard

FractievoorzitterVlaams Belang Provincie Oost-Vlaanderen

Voorzitter Vlaams Belang afdeling Nevele

Reibroekstraat 48

9850 Hansbeke

GSM 0475/73.02.45

Olaf.evrard@telenet.be

11:14 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vlaams belang, merendreestraat |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.