29-06-15

Pegida Vlaanderen - actie in Antwerpen op dinsdag 30 juni om 20u00

PEGIDA Vlaanderen voor vrijheid en tegen islamisering
 
Opnieuw hebben moslimterroristen brutaal toegeslagen. In Frankrijk werd een niet-moslim onthoofd. In Tunesië werden tientallen niet-moslims barbaars afgeslacht met geweervuur en granaten en in Koeweit werd door IS een moskee opgeblazen.
 
Voor PEGIDA is de maat vol!

De moslimterreur kan niet los gezien worden van de manier waarop duizenden illegalen dezer dagen ongestraft onze grenzen overschrijden, en van de manier waarop de extremistische islam in ons land geen strobreed in de weg gelegd wordt, en zelfs subsidies krijgt voor moskeeën en het barbaars onverdoofd slachten van schapen.

PEGIDA roept dan ook op voor een spoedbetoging onder het motto: ‘Terrorisme moe? Grenzen toe!’ Daarmee eisen we van onze regering dat ze onmiddellijk alle maatregelen neemt om het moslimextremisme in ons land met wortel en tak uit te roeien.

PEGIDA zal manifesteren morgen dinsdagavond 30 juni om 20 uur op het Conscienceplein in Antwerpen. De manifestatie werd toegelaten.

De richtlijnen van PEGIDA zijn:

- Wij willen eendrachtig samenkomen onder de naam van PEGIDA; Symbolen, vlaggen, kentekens van andere groepen zijn verboden.
- Alle politici zijn welkom en worden correct behandeld.
- Wie komt, gedraagt zich opgevoed, beschaafd en beleefd. Casual kledij is wenselijk. Dronkenschap, marginaliteit en onbeschoftheid wordt niet aanvaard. We vragen alle deelnemers daar mee op toe te zien, en onze ordedienst mag naar goeddunken mensen vragen zich te verwijderen.
- Journalisten die provoceren, tegenstanders, allochtonen die willen uitdagen zijn NIET welkom in het hart van onze bijeenkomst, in de buurt van spandoeken of sprekers. Zij kunnen zich als stille waarnemers opstellen aan de rand van onze bijeenkomst. Indien zij de bijeenkomst verstoren zal onze ordedienst optreden.
- Alleen PEGIDA slogans kunnen gescandeerd worden. Toegelaten zijn:

Wij zijn het volk!
Terrorisme moe? Grenzen toe!
ISIS: oprotten!
Vrijheid ja, Islam nee!
- Het meebrengen van eigen spandoeken, tekeningen, etc. is toegestaan en wordt toegejuicht, mits de inhoud ervan overeenstemt met de PEGIDA-richtlijnen. Bij vragen of twijfels PEGIDA vooraf contacteren via de facebookpagina.

Zeuren aan de toog of achter een klavier kan iedereen. Pas als we op straat komen zullen we de moslimextremisten duidelijk maken dat Europa nog steeds van de Europeanen is, en dat we bereid zijn voor de grond, voor de vrijheid en voor het erfgoed van onze voorvaderen te vechten.
 
Kom verenigd en vreedzaam de straat op met PEGIDA tegen de islamisering van Vlaanderen en Europa!
 
Ben jij bereid iets te doen voor je volk en vaderland? Kom dan mee op straat, breng vrienden mee, en stuur dit bericht door naar 10 van je vrienden!
 

16:48 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pegida |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.