18-04-16

Beloften VVE Hansbeke kampioen !

Uitzonderlijk nog eens een wedstrijdverslag van "HAIR" ...

ZOALS HET EEN KAMPIOEN PAST: V.V.E.HANSBEKE 6 – EX. BALGERHOEKE 0 (16-04’16)

Alhoewel Hansbeke de competitie niet al te best was gestart (amper 5 punten op 12), kon VVE op het einde van de rit toch de beste papieren voorleggen. De beste aanval en de beste verdediging, deze cijfers spreken voor zich.

Hansbeke heeft de competitie afgesloten met stijl, zoals het een echte kampioen betaamt. Het werd geen al te lange studieronde. In de 3de min. volgde al een kopstoot van Van De Walle op een hoekschop van Bruyneel. Doelman Van Waeyenberghe reageerde echter attent. Hansbeke wist zich met een gelijkspel kampioen, maar zette de bezoekers niettemin onder druk. Op het kwartier volgde de beloning voor het harde labeur. De Vreese stuurde Langeraert Julian (plaatselijk beter bekend onder de naam Julien) in het straatje en de openingstreffer was een feit (15e 1-0). Twee minuten later kon Van Laecke met een steal skipper Bruyneel op weg zetten, maar doelman Wayenberghe was alweer paraat. Wayenberghe bleef de aandacht opeisen. Nauwelijks een minuut later haalde hij een kopslag van Janse vanonder de lat. Toen Van Laecke een afleggen van Bruyneel controleerde en afdrukte, had de doelman van Balgerhoeke  echter geen verhaal en kon hij zich een tweede maal omdraaien (20ste 2-0). Hansbeke bleef de toonaangevende ploeg maar morste met de kansen. Zo trof Van Laecke na 22 min. in de draai de paal en op het halfuur plaatste diezelfde Thomas, nochtans alleen voor doel, de bal voorlangs. Hansbekedoelman Du Priez van zijn kant moest pas na 34 min. een eerste keer tussenkomen. De Volder ontsnapte even aan de aandacht van de secure thuisdefensie, maar onze goalie ging gepast in de voeten. Na 42 min. ging Van De Walle op de solotoer, hij bediende Janse maar de plaatsbal van Cas ging centimeters voorlangs. Niet getreurd echter. Julian Langeraert begon één minuut later aan een shownummertje. Gesteund door de plaatselijke drumband zette hij 3 man in de wind en kapitein Bruyneel plaatste de perfecte voorzet onder Waeyenberghe tegen de netten (43ste 3-0).

Hansbeke ging na de rust op zijn elan door. Het zette nog meer druk, maar van een echte wedstrijd was geen sprake meer. Iedereen ging een beetje voor eigen succes en dat kwam het spelpeil niet ten goede. Ook de bedoeling van de bezoekers was duidelijk. Geen monsterscore via het opzetten van een defensief blok. Hansbeke kende in de tweede helft ook pech. Zo belandde een kopbal van Van De Walle op de lat en zag ook Langeraert Juul een bal tegen de paal gaan. Van aanvallende verdedigers gesproken. Toen de gastheren toch even het gaspedaal indrukten, ging de score fors omhoog. Nog voor het uur zette de Baeremaeker scherp voor en Janse devieerde de bal in doel (59ste 4-0). De Baeremaeker zag zijn schot na 61 min. nog gestopt maar één minuut later was hij wel succesvol toen Waeyenberghe zijn grondscherend schot niet kon pareren (62st 5-0). De wedstrijd verwaterde zienderogen en iedereen wilde de titelviering al starten. Toen de tonen van Dimitri Vegas en Like Mike kwamen opzetten, duwde Hansbeke nog even door. De Baeremaeker trok een lijntje op links, zette scherp voor en Janse tekende meteen de eindscore aan (84ste 6-0). Meteen het begin van een lange en feestelijke avond (en nacht?).

HAIR

groepsfoto.jpg

ploeg.jpg

bestuur.jpg

tortelduifjes.jpg

 

14:57 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vve hansbeke, balgerhoeke, kampioen, beloften |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.