25-04-16

VVE Hansbeke staat zondag voor een wel heel belangrijke wedstrijd ...

Het Fanionelftal van Hansbeke moest gisteren voor de eerste keer aantreden in de eindronde. 20 ploegen nemen deel aan deze nacompetitie(4 van elke reeks in 4de Provinciale). In de eerste ronde werden 8 ploegen vrijgeloot. De 12 resterende ploegen werden uitgeloot tegen elkaar. De 6 winnaars moeten vervolgens in de tweede ronde aantreden tegen één van de ploegen die werden vrijgeloot. De 7 winnaars promoveren dan.

VVE Hansbeke werd niet vrijgeloot en moet dus tweemaal winnen in deze nacompetitie. Gisteren moest VVE het thuis opnemen tegen SK Vlierzele. Deze ploeg eindigde als tweede in 4de Provinciale B met 66 punten uit 28 wedstrijden. De zwaarst mogelijke tegenstander dus ... Ik kon gisteren helaas zelf niet aanwezig zijn maar om 16u49 bereikte mij dan toch het verlossende bericht via SMS. VVE Hansbeke haalde het met 2-1. Het 2de doelpunt viel wel pas in de 89ste minuut. Ik beschik nog niet over een verslag van de wedstrijd.

VVE Hansbeke moet nu zondag (opnieuw thuis) spelen tegen FC Wieze. Deze ploeg eindigde als 5de in 4de Provinciale D met 58 punten uit 30 wedstrijden. Op papier een minder moeilijke opdracht dan in de 1ste ronde. Bij winst promoveert Hansbeke naar 3de Provinciale, de reeks waarin we zowel sportief als organisatorisch thuishoren. De druk op de spelersgroep is dus wel redelijk groot. Alle supporters dus zondag op post! Ik zal alvast aanwezig zijn!

Een paar sfeerbeelden van zondag. De ontlading na de wedstrijd was naar verluidt groot!

groep 3.jpg

groep 1.jpg

groep 2.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.