02-05-16

VVE Hansbeke

VVE Hansbeke kende een echt boerenjaar. De Beloften werden kampioen, de Zondagreserven beëindigden hun competitie als tweede. in de rangschikking. Het Fanionelftal eindigde eveneens al tweede en kon de promotie naar 3de Provinciale alsnog afdwingen via de eindronde. Vorige week werd met 2-1 gewonnen tegen Vlierzele, gisteren bleek FC Wieze een serieus maatje te klein voor VVE Hansbeke (2-0). VVE scoorde in beide helften één doelpunt maar liet vooral in de eerste helft nog een karrevracht aan doelpunten liggen. De reden trouwens waarom we dit jaar de titel op een haar na misten. Een werkpuntje voor de trainers naar volgend jaar toe. De ontlading na de wedstrijd was dan ook groot. Er waren heel veel supporters aanwezig en het goede weer zorgde ervoor dat de viering grotendeels buiten in het zonnetje kon verlopen. Er zullen vandaag heel wat mensen haarpijn hebben ...

Een speciaal woordje van dank aan de trainers Toon Maebe (T1) en Fré Standaert (T2), alsook aan keeperstrainer Pascal Van Severen. Het is reeds de derde keer dat Toon Maebe met Hansbeke promoveert, helaas nooit als kampioen maar altijd via de eindronde. Dit jaar was Toon er nochtans zeer dicht bij. Toon was de geknipte trainer om dit jonge elftal te kneden tot een efficiënt geheel. Ook een woord van dank aan de spelers natuurlijk want zij hebben het moeten doen. Ze hebben zich gemanifesteerd als een zeer hechte en wijze vriendengroep. Het bewijs? Er verlaten nauwelijks spelers onze club. Ook een welverdiend woord van dank aan het bestuur, de vrijwillige medewerkers, de sponsors, de supporters en sympathisanten die dit alles hebben mogelijk gemaakt.

Wij hopen uiteraard jullie volgend jaar allemaal terug te zien in 3de Provinciale A. Er staan alvast heel wat leuke derby's op de agenda: Nevele, Poesele, Bellem, Maria-Aalter, Knesselare, Vinkt, misschien ook nog Vinderhoute ... !

vve hansbeke, toon maebe; 3de provinciale

vve hansbeke, toon maebe; 3de provinciale

 

De commentaren zijn gesloten.