12-12-16

VVE Hansbeke

Het Fanionelftal van VVE Hansbeke staat duidelijk onder stoom. Het behaalde zaterdagavond een spraakmakende en tevens verdiende zege op het veld van titelkandidaat Watervliet (1-2). De doelpunten werden gescoord door Vindevoghel en Chielens. Doelman Davy Colombeen was opnieuw in uitstekende doen! En dit alles ondanks de schorsingen (2) en kwetsuren (4) van een aantal basisspelers. Trainer Toon Maebe zal dus zwaar moeten puzzelen als iedereen terug speelklaar is ... VVE Hansbeke haalt een schitterende 5de opeenvolgende overwinning (15 op 15) en staat nu al 5de in de algemene klassering. Maar wat nog belangrijker is, we staan samen met titelfavoriet bij uitstek SK Bellem (2-1 winst in de laatste minuut tegen Poesele) aan de leiding in de rangschikking voor de 2de periodetitel. Beide ploegen hebben nu 15 op 18, Assenede staat als 3de reeds op 4 punten. Maar we houden best beide voetbalvoetjes op de grond. Volgende week zondag wordt de thuiswedstrijd tegen Bassevelde  al om 14u00 afgetrapt. Alle supporters op post! Daarna trekken we in groep naar de Kerstmarkt in Nevele waarop VVE Hansbeke met een drankenstand (uiteraard) vertegenwoordigd is.  Hopelijk kunnen we dit doen met een onwaarschijnlijke 18 op 18 op zak.

De Beloften behaalden in de thuiswedstrijd tegen Watervliet een vlotte 3-1 zege en rukken in de rangschikking op naar de 3de plaats.

De Zondagreserven wonnen eveneens met 3-1 van Kaprijke-Bentille B en maakten het sportieve succes voor de seniorenploegen van VVE volledig. Onze jongens staan nu 5de in de rangschikking.

Hopelijk kunnen we de successen van onze ploegen verder doortrekken! De sfeer scheert alleszins hoge toppen ... laughing

De commentaren zijn gesloten.