19-12-16

VVE Hansbeke

De verwachtingen waren hoog gespannen in het Adelin Martensstadion. Bassevelde stond in de onderste regionen van de rangschikking maar is helaas al jaren het zwarte beest van Hansbeke. Tijd om komaf te maken met dit vooroordeel. Maar ... Ons Fanionelftal leed echter een toch wel verrassende thuisnederlaag (1-3). Hansbeke kreeg in het eerste halfuur nochtans voldoende kansen om de wedstrijd al in de 1ste helft in hun voordeel te beslechten. De paal, de lat en de keeper van Bassevelde beletten echter Hansbeke om te scoren. En het voetbal is ongenadig. Op een zeldzame tegenstoot kon Bassevelde de score openen. De 2de helft van Hansbeke was heel wat minder. Niettemin kon Hansbeke een kwartier voor tijd dan toch gelijkstellen via Vindevoghel. Erop en erover, dacht iedereen maar Bassevelde speelde het spel slim en kon nog tweemaal scoren op de counter. Toch wel een tegenvaller in de laatste wedstrijd voor nieuwjaar. En zo komt er een einde aan de zegereeks van VVE. Na de winterstop volgen moeilijke wedstrijden tegen DKW Evergem, Bellem en Vinkt. Gelukkig hebben we intussen en mooie bonus opgebouwd en staan we nog steeds als 6de geklasseerd met 28 punten op amper 4 punten van de 3de.

De Beloften wonnen hun uitwedstrijd op Bassevelde met 2-3 en rukken op naar een gedeelde 2de plaats in de rangschikking op 5 punten van leider Poesele.

De Zondagreserven leden een smadelijk 7-0 nederlaag op Merendree en moeten zich eens dringend gaan bezinnen. Ze hebben een goede ploeg maar het karakter ontbreekt momenteel. Zij staan nu 5de maar al 14 punten achter op leider Kleit.

11:18 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vve hansbeke, bassevelde, merendree |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.