14-03-18

Ik zal aanwezig zijn. U toch ook?

20180315 Stille Mars NSV Woodrow Wilsonplein.jpg

Sympathie voor de duizenden slachtoffers.

Een toekomst voor de boeren!

Alle verenIgingen en individuen welkom om samen met ons op straat te komen en de mediastilte rond dit schandalig gebeuren te doorbreken!


De NSV! stille mars vindt plaats op donderdag 22 maart, om 20 uur te Gent. We starten aan het Woodrow Wilsonplein, vlakbij parking Interparking Gent Zuid en op wandelafstand van het station.  

De Plaasmoorde

Er zijn 150 moorden per 100.000 inwoners, dat zijn de cijfers van AfriForum voor het jaar 2017. De boerenpopulatie in Zuid-Afrika heeft drie keer meer kans om vermoord te worden dan een politieagent in hetzelfde land. Het globaal gemiddelde voor moorden is 6 per 100.000. In Zuid-Afrika grijpt elke dag een man of vrouw in paniek naar de telefoon, nadat hij of zij werd aangevallen, gemarteld, verkracht of beroofd door onbekenden. Minstens één dag per week klinkt er geen telefoon, die dag blijft er niemand achter om het verhaal te vertellen. Het lijkt te surreëel om te beseffen.
Helaas is dit bikkelharde realiteit voor de landbouwers in Zuid-Afrika. Voor hen is het dagdagelijkse gewoonte om zichzelf elke nacht op te sluiten achter meerdere deuren met ijzeren tralies. Op hun nachtkastje ligt een geladen geweer. 
De cijfers van AfriForum gelden voor alle Zuid-Afrikaanse landbouwers, maar de blanke boeren vormen het grootste deel en ondergaan de meest gruwelijke folterpraktijken. De Zuid-Afrikaanse overheid doet niks. Zij erkent niet dat blanken worden geviseerd en spreekt enkel over uit de hand gelopen diefstal. De gruwelijkheid van de aanvallen heeft nochtans meer weg van horrorscènes dan van misgelopen inbraak. Het gaat hier over “dieven” die een vader verplichten toe te kijken terwijl ze zijn vrouw verkrachten en hierna hun 12-jarige zoon verdrinken in een bad van kokend water. Het martelen van baby’s en lachen terwijl die twee kamers doorkruipt naar zijn doodbloedende moeder.
De grootste regeringspartij van Zuid-Afrika, ANC, laat de aanvallen stilzwijgend toe. De vice-minister voor Hoger Onderwijs riep tijdens aan gesprek over de plaasmoorden “begraaf ze levend!”. Ze beschuldigen de blanken van de falende economie en willen hun grond in beslag nemen zonder rechtszaak of compensatie. Een gelijkaardige situatie in Zimbabwe leidde enkele decennia geleden tot het agressief verjagen van blanke boeren en een bijgevolg enorme hongersnood. ANC-kopstukken komen overigens herhaaldelijk in beeld terwijl ze het lied “kill the Boer, kill the farmer” meezingen.
De noodkreten van de Zuid-Afrikaanse boeren vallen in dovemans oren. De mainstream media negeert de kwestie, Zuid-Afrika mag door politiek correct als multiculturele ‘regenboognatie’ niet falen. Slechts weinig mensen zijn zich er van bewust dat er in Zuid-Afrika een genocide aan de gang is. Wij roepen op om dit cordon te doorbreken en aan de boeren te laten weten dat er binnen Europa WEL mensen begaan zijn met hun lot.

 

14:14 Gepost door Olaf Evrard | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nsv? stille mars? gent |  Facebook |

Post een commentaar